1 april is de dag dat iedere burger de belastingaangifte verzonden zou moeten hebben. Ondanks dat de belastingdienst graag communiceert dat ze het niet leuker kunnen maken maar wel makkelijker, zijn hier een grote hoeveelheid regels aan verbonden. Wanneer het om een bedrijfsaangifte gaat komt u nog meer regels tegen in de blauwe enveloppe.

De belastingaangifte, is het voor u een zorg of een klusje geweest dit jaar?

Vanzelfsprekend hopen we dat de aangifte niet meer is geweest als een klusje en heeft u geen slapeloze nachten gehad op het moment dat die eerste april op de kalender naderde. Hoewel het anders lijkt, heeft de belastingdienst de regels wel duidelijk omschreven alleen zijn het er veel en worden er een grote hoeveelheid regels jaarlijks veranderd of aangepast.

Boekhouding zelf doen of uitbesteden?

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om de aangifte en wellicht wel de volledige boekhouding uit te besteden aan een boekhoudbedrijf. Hiermee maakt u echter wel kosten die u misschien kunt voorkomen. Met goed en overzichtelijk boekhoudpakket lukt het in veel gevallen wel om de volledige boekhouding en belastingaangifte zelf uit te voeren.

De beschikbaarheid van cijfers is erg belangrijk in de ervaring of de boekhouding en belastingaangifte als zorg of als een klusje wordt ervaren. Deze werkzaamheden hoeven geen uitdaging te zijn als de cijfers overzichtelijk gerangschikt opgeleverd kunnen worden op uw scherm.

Het boekhoudpakket van MicroStar maakt het makkelijk

Het boekhoudpakket van MicroStar is het meest makkelijke boekhoudprogramma voor het MKB en ZZP. Het pakket kenmerkt zich door overzichtelijkheid en, zoals u als ondernemer weet, bevordert het overzicht de efficiëntie. Het pakket kan meegroeien met het bedrijf. MicroStar heeft aantrekkelijke MKB regelingen voor starters, wat kan worden uitgebreid naar een basispakket en verder als er meer behoeftes zijn door bedrijfsgroei.

Maak het uzelf gemakkelijk met boekhoudsoftware van MicroStar. Het pakket is een uitstekend compleet product voor een lage prijs. Voor slechts 30, = per maand kunt u gebruik maken van het pakket. Daarnaast hebben wij een zeer servicegerichte helpdesk voor al uw vragen.

Voorkom een zoektocht naar de benodigde cijfers

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer welk pakket van MicroStar het meest geschikt is voor uw organisatie. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijke oplossing dat voorkomt dat de volgende belastingaangifte voorafgegaan wordt door een zoektocht naar de benodigde cijfers.