MicroStar en social media

Inhoud

MicroStar is niet alleen actief op de eigen website, maar ook te vinden via social media websites. Social media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om informatie met elkaar te delen. Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. U vindt MicroStar op de volgende social media.
 

 Facebook
MicroStar heeft ook een eigen Facebook pagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom MicroStar en andere financiële zaken.

 Foursquare
MicroStar is ook te vinden op Foursquare. Foursquare is een online-platform dat gebaseerd is op locaties. Foursquare-gebruikers kunnen via hun smartphone ‘inchecken’ op onze locatie - wat betekent dat u laat weten waar u precies bent. Ook kunt u tips en to-do’s achterlaten die dan weer voor andere gebruikers zichtbaar zijn.

 Google+
MicroStar heeft ook een eigen Google+pagina. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws rondom MicroStar en andere financiële zaken. Als u zich op onze Google+ kring abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe berichten plaatsen.

 LinkedIn
Via LinkedIn delen wij onze kennis. Wij houden u graag op de hoogte van wat er bij ons én bij onze medewerkers speelt.

 Pinterest
Op Pinterest kunt u alle borden van MicroStar bekijken. Naast beelden van onze eigen producten, pinnen we ook regelmatig mooie en bijzondere foto’s die we bij andere pinners zien.

 Twitter
We brengen u met Twitter razendsnel op de hoogte van nieuws rond MicroStar. Bijvoorbeeld door direct persberichten te tweeten of nieuwe producten te introduceren. Ook tweeten wij graag met u over onze dienstverlening en beantwoorden wij uw vragen. Op MicroStar.nl kunt u de tweets van MicroStar lezen. Als u zelf een Twitter-account heeft, kunt u zich eenvoudig op onze tweets abonneren door op de knop 'volgen' te klikken.

 Weblog
Via ons weblog plaatsen wij regelmatig interessante artikelen op het gebied van financiële zaken.

 YouTube
MicroStar heeft een eigen MicroStar kanaal op Youtube. Hierop kunt u al onze commercials bekijken en downloaden. Als u zich op ons YouTube-kanaal abonneert, krijgt u een bericht als wij een nieuwe commercial plaatsen.