Online administreren
met MicroStar Virtual
computing in de cloud

Online administreren tegen lage all-in-kosten

Probeer de gratis demo!
of bestel direct

Cloudversie

Uw boekhouding doen, vanaf iedere plek. Altijd uw gegevens bij de hand en inzage in uw financiële situatie, waar u ook bent. U heeft niet meer nodig dan een eenvoudige notebook, PC, tablet of Mac met een internetverbinding.
Met software die zich bewezen heeft: al meer dan 30 jaar gebruikt door duizenden bedrijven. Met functies voor eenvoudige tot zeer uitgebreide administraties.

MicroStar biedt u alle modules in zowel de offline als online versie. Er wordt op dezelfde wijze gewerkt.
Wij beheren het systeem voor u: back-ups en installaties van updates worden voor u gedaan, automatisch en op tijd. Uw bestanden worden veilig bewaard in een datacenter dat aan de strengste veiligheidsnormen voldoet.

Voordelen:

 • kunnen werken vanaf iedere plek met internetverbinding
 • lage, all-in kosten per maand
 • alle functionaliteiten voor administreren
 • geen extra investeringen in infrastructuur
 • eenvoudige samenwerking met uw accountant
 • eigen applicaties kunnen op verzoek geïnstalleerd worden
 • automatische back-ups en updates
 • Microsoft Office optioneel

Overal in uw administratie via internet
Administreren via internet! Dat heeft als voordeel dat u met iedere notebook, PC, tablet of Mac die toegang heeft tot internet in uw eigen administratie werken kunt werken. Bijvoorbeeld vanaf een andere vestiging, uw huis, uw vakantieadres of door uw medewerkers: eenvoudig door middel van Microsoft Extern Bureaublad. Daardoor is het dus ook eenvoudig om met meerdere personen vanaf verschillende locaties in eenzelfde administratie te werken *.

Alle MicroStar-modules ook via internet
MicroStar biedt alle functionaliteit op het gebied van administreren en al die functionaliteit is voorhanden via internet. U maakt gebruik van MicroStar-modules, waarmee door duizenden bedrijven al meer dan 30 jaar wordt gewerkt. Uitgebreid, praktisch en voor alles een oplossing. Dus uw keuze voor MicroStar biedt u voor de toekomst de garantie dat u bij uitbreiding van uw organisatie altijd met MicroStar verder kunt blijven werken.

Makkelijk samenwerken met uw accountant
U wilt uw administratie laten controleren door uw accountant? Uw accountant kan vanaf zijn locatie rechtstreeks in uw administratie werken. Dus u hoeft geen bestanden meer op te sturen! Uw accountant controleert of voert correcties door, terwijl u dit direct kunt zien en gewoon verder werkt. Makkelijk, snel en efficiënt. *

Uw bestanden houdt u zelf
Via Microsoft Extern Bureaublad logt u in op de centrale server. Deze is geplaatst in een datacenter dat voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Dagelijks worden back-ups gemaakt op twee verschillende locaties en twee weken bewaard. Maar met u kunt ook zelf uw administratiebestanden overzetten (downloaden) naar uw eigen vaste schijf. Dat is een prettig gevoel. Want met een offline pakket van MicroStar kunt u ook werken met die bestanden. Ze zijn immers gelijk. U kunt ook bestanden van uw vaste schijf naar de centrale server overzetten door een upload.

Lage prijs, all-inclusive
MicroStar kent transparante prijzen. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en hoeft geen extra kosten achteraf te verwachten. Met MicroStar Cloud werkt u met dezelfde functionaliteit als van de vaste pakketten van MicroStar, maar hoeft u de aanschafprijs niet op voorhand te investeren. U betaalt slechts een beperkt bedrag per maand, waarin ook nog het onderhoudscontract en het gebruik van de MicroStar-server zijn opgenomen. In deze prijs is een ruimte op de centrale server voor u gereserveerd.

* Mits u de Multi-user module en meer dan 1 online werkplek heeft.

Prijzen:

 • Per gebruiker à € 37,50 per maand (excl. MicroStar)
 • Optioneel Microsoft Office:
  • Microsoft Office Standaard (Word, Outlook, Excel en PowerPoint) à € 20,- per maand
  • Microsoft Office Professional (Word, Outlook, Excel, PowerPoint, Access, Publisher en One Note) à € 24,50 per maand

Transparante condities:

 • Elke extra gelijktijdige gebruiker € 37,50 ongeacht het aantal modules
 • Fair use policy inzake data opslag
 • Verplichte maandelijkse automatische incasso
 • Alle prijzen zijn per maand, excl. BTW
 • Uw data staat op een server binnen Nederland

Download nu

Microstar Gratis Online Demo

De cloudversie en de lokale PC-versie van MicroStar kunnen gratis uitgeprobeerd worden. Veel klanten kiezen de cloudversie omdat er dan geen MicroStar software en dus geen updates op de PC nodig zijn en het ook op Linux, Mac en tablets gebruikt kan worden.

Download demo