Samenwerking

MicroStar heeft als doel om gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware te ontwikkelen. Ook willen we uiteraard een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, we willen continuïteit bieden. Om aan beide eisen te voldoen zijn wij een aantal samenwerkingen aangegaan. De partners hebben zich, ook afzonderlijk van elkaar, al in de markt bewezen. In de succesvolle samenwerking zijn de krachten en specialismen gebundeld.

Salarisadministratie Software voor elke branche!

Easylon Loon & Salaris werd in 1997 opgericht met als doel het ontwikkelen van betaalbare gebruikersvriendelijke salarissoftware. Inmiddels krijgen meer dan 200.000 werknemers een loonstrook uit de systemen van Easylon. U kunt er voor kiezen de loonadministratie uit te besteden of dit zelf te doen tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien beschikt Easylon over een uitstekende zeer snelle helpdesk, waar een team van salarisspecialisten al uw vragen kosteloos kunnen beantwoorden. Wat u ook kiest, Easylon heeft voor u de oplossing.

Natuurlijke software voor salarisadministratie

Natuurlijk: omdat u met LogiSal functie-gericht werkt (in plaats van objectgericht) en dat is uniek. Zie het onderscheid. LogiSal is een salarispakket geschreven door mensen uit de praktijk, die door hun ervaring begrijpen hoe u op een ‘natuurlijke’ manier met software wilt werken. En altijd in samenwerking met u, de gebruiker. Want uw wensen en ervaringen spelen een belangrijke rol in de groei van onze klantenkring en de ontwikkeling van ons pakket. Daarbij bent u enorm flexibel. Dankzij moderne technieken kunt u boekingen moeiteloos verwijderen en vervangen, waardoor u flexibel blijft en arbeidstijd bespaart. LogiSal administraties zijn eenvoudig uitwisselbaar met de MicroStar administratie.

Microloon is een helder en overzichtelijk werkend loonprogramma met een duidelijke menustructuur. Microloon administraties zijn eenvoudig uitwisselbaar met de MicroStar administratie. Dit biedt u de mogelijkheid om nog efficiënter te werken tegen een aantrekkelijke prijs. Klik hier voor een voorbeeld van een salarisspecificatie. Wilt u kennis maken met Microloon en wat berekeningen uit proberen klik dan hier om een proefversie te downloaden.

MicroStar maakt intensief gebruik van het Pervasive SQL databasesysteem. Dit product, dat vroeger eigendom was van Novell (onder de naam Btrieve) en standaard met de Novell NetWare software werd meegeleverd, is in het jaar 2000 in een zelfstandige onderneming ondergebracht, te weten Pervasive Software Inc.
Voor alle nieuw aan te schaffen single-user pakketten leveren wij standaard de Pervasive 10 Workgroup mee en is in de prijs inbegrepen. Voor prijsopgave of aanschaf van extra Pervasive 10 programmatuur kunt u bij onze verkoopafdeling terecht.

Een volwaardig CRM & ERP systeem speciaal ontwikkeld voor de Groen, Grond en Infra sector. Voor de optimale inzet van uw mensen en middelen, inclusief urenregistratie, projectenadministratie, nacalculatie en facturatie. Tevens beschikt PlanProf over een volledig geïntegreerde mobiele oplossing voor uw medewerkers op locatie.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.planprof.nl

Nmbrs is de oplossing voor alle HR & Payroll processen. Nmbrs is een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle bijbehorende processen. Betrek hierbij alle gebruikers, zodat je een optimale HR dienstverlening biedt met een minimale inspanning.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.nmbrs.com

Download nu

MicroStar Demo

Ervaar de optimale gebruiksvriendelijkheid van onze boekhoudsoftware nu gratis! Zo kunt u MicroStar thuis of op kantoor op uw gemak uitproberen.

Download demo