Een beginnend ondernemer heeft zeer veel keuzes te maken bij de start van het bedrijf. Keuzes in welke consumentenvraag wordt voorzien, keuzes welke producten of diensten worden aangeboden en de vestigingsplaats van het bedrijf, zijn slechts keuzes op welke manier in het bedrijf wordt gewerkt. Keuzes op welke manier de doelgroep wordt benaderd, voor welke bedrijfsvorm gekozen wordt en op welke manier de administratie wordt bijgehouden zijn keuzes hoe er aan het bedrijf wordt gewerkt. Alle keuzes die gemaakt worden zijn stuk voor stuk belangrijke keuzes die invloed hebben op de langetermijnstrategie van het bedrijf.

MicroStar heeft het ideale meegroeiende boekhoudpakket voor startende ondernemers.

Voor strategische bedrijfskeuzes is vaak verstandig om te kijken naar de lange termijn strategie. Het bedrijf moet klaar zijn voor de toekomst om daadwerkelijk in staat te zijn om de doelstellingen te realiseren. Een ondernemer zal hierop de keuzes moeten afstemmen. Ook de keuze voor het meest geschikte pakket voor bedrijfsadministratie moet worden afgestemd op de toekomst. Er zijn pakketten die wel geschikt zijn voor een kleiner bedrijf maar die voor een groter bedrijf ontoereikend zijn.

Financiële software zonder aanschafkosten     voor startende ondernemers!

Een groeipakket is hiervoor de ideale oplossing. MicroStar maakt het voor de startende ondernemers wel heel interessant met het meegroeiende boekhoudpakket. Dit boekhoudpakket biedt beginnende ondernemers aan om direct een zeer uitgebreid administratiepakket in gebruik te nemen zonder direct een hoge investering te hoeven doen. Dit pakket is geschikt voor de kleinere ondernemer die een pakket in gebruik wil nemen met het oog op de toekomst.

Er kan direct van de uitgebreide mogelijkheden gebruik worden gemaakt die MicroStar biedt voor slechts het maandtarief van 40, =. De hoge aanschafkosten die vaak bij deze boekhoudpakketten worden gerekend, wordt bij MicroStar niet in rekening gebracht. De beginnende ondernemer kan direct gebruik maken van de volledige support die MicroStar biedt en heeft direct beschikking over alle updates en onderhoud op het systeem.

Software dat meegroeit met uw bedrijf!

Vanzelfsprekend biedt MicroStar de mogelijkheden om in een later stadium enkele modules toe te voegen. Enkel de meerwaarde van deze modules worden dan extra in rekening gebracht. Dit geheel maakt dit boekhoudpakket wel heel aantrekkelijk.

Het MicroStar boekhoudpakket is geschikt voor alle branches. Het pakket kenmerkt zich door de eenvoudige navigatiestructuur en het gebruiksvriendelijke karakter dat speciaal voor startende ondernemers is ontwikkeld.

Voor meer informatie over deze financiële software kunt u vrijblijvend contact opnemen met MicroStar via info@microstar.nl