Zoals u misschien al heeft gemerkt hebben wij een nieuwe website! De vernieuwde website is een stuk overzichtelijker en gebruiksvriendelijk. Op deze manier kunnen wij onze diensten nog beter onder de aandacht brengen en kunt u gemakkelijker de informatie vinden die u zoekt.

Het meest makkelijke boekhoudprogramma voor mkb en zzp

MicroStar is gespecialiseerd in het ontwikkelen van pasklare software die u in staat stelt uw administratie op orde te houden. Onze programma’s worden gebruikt door het MKB (de programma’s zijn toepasbaar in iedere branche) en door administratie- en accountantskantoren. De kracht van MicroStar softwareprogramma’s ligt in het feit dat MicroStar er, tegen een laag maandtarief, voor zorgt dat uw boekhoudpakket altijd up-to-date is. We houden de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten en spelen hier adequaat op in. Daardoor ontvangen onze gebruikers automatisch de nieuwste updates voordat er problemen ontstaan (bijvoorbeeld wanneer de Belastingdienst een nieuwe eis verbindt aan belastingaangiftes).

Daarnaast zijn MicroStar programma’s gebruiksvriendelijk en is het overzetten van uw bestanden geen probleem. Door middel van een speciale programmafunctie helpt de software u stap voor stap door de opstartfase heen. Stuit u toch op problemen dan staat onze helpdesk voor u klaar. Dit scheelt u veel tijd; u bent snel weer helemaal operationeel.

MicroStar Software

Ervaar de optimale gebruiksvriendelijkheid van onze boekhoudsoftware nu gratis! Zo kunt u MicroStar thuis of op kantoor op uw gemak uitproberen.

Contact