Overstappen naar een ander boekhoudprogramma is voor veel ondernemers een moeilijke beslissing. Een boekhoudprogramma is niet altijd prioriteit nummer 1, het wordt nog vaak gezien als noodzakelijk kwaad. Toch is het belangrijk om met enige regelmaat kritisch naar uw softwarepakket te kijken. Past het nog wel bij uw bedrijf en doelstellingen? Misschien vindt u een aanbieder die beter bij u past en goedkoper is. Denkt u erover na om over te stappen naar een ander boekhoudprogramma? Lees dan snel verder.

Overstappen veel gedoe?

Het eerste tegenargument wat om de hoek komt kijken bij het overstappen naar een nieuw boekhoudpakket is dat het veel gedoe is. Er rijzen ook gelijk veel vragen. Kan ik op elk moment in het jaar overstappen? Kunnen mijn gegevens gemakkelijk overgezet worden? Hoe werkt het nieuwe boekhoudprogramma en kan ik dat snel onder de knie krijgen?

Natuurlijk, een nieuw boekhoudprogramma ziet er anders uit en werkt net even anders. Gelukkig zijn de meeste boekhoudprogramma’s gebruiksvriendelijk ingericht zodat de gebruiker er eenvoudig mee uit de voeten kan zonder eerst een dikke handleiding door te lezen. Ook de andere tegenargumenten en obstakels vallen in de praktijk vaak mee. Tegenwoordig kun je overstappen op elk moment en hoef je daarvoor niet meer te wachten tot einde van het jaar.

Overzetten van bestanden

Het overzetten van uw gegevens en bestanden is bij veel boekhoudprogramma’s geen probleem. MicroStar heeft bijvoorbeeld een speciale programmafunctie in de software die u stap voor stap door de opstartfase heen helpt. Stuit u toch op problemen dan staat onze helpdesk voor u klaar. Dit scheelt u veel tijd; u bent snel weer helemaal operationeel.

Uitbreiden van uw bedrijf

Bij het overstappen naar een nieuw boekhoudprogramma is het ook belangrijk om na te denken over de toekomst. Wat als u wilt uitbreiden of als uw bedrijf groeit? Past het nieuwe boekhoudprogramma dan nog wel bij uw bedrijf? MicroStar heeft verschillende softwarepakketten en uitbreidingen waardoor u te allen tijde beschikt over een passend administratiepakket.

Tijd om over te stappen?

Zoekt u een gemakkelijk boekhoudprogramma tegen een scherpe prijs? Alle boekhoudprogramma’s van MicroStar zijn gebruiksvriendelijk en kenmerken zich door de eenvoudige navigatiestructuur. In ons assortiment zijn diverse boekhoudprogramma’s opgenomen, die geschikt zijn voor verschillende soorten gebruikers. Overstappen is niet iets wat u zomaar even doet. Dat begrijpen wij heel goed en we zullen u tijdens het proces zoveel mogelijk ondersteunen. Voor elk probleem hebben wij een passende oplossing, en staat u als klant centraal. MicroStar software groeit met u mee en is daardoor zeer voordelig in gebruik!

PROBEER DE GRATIS DEMO!