Op 14 januari 2020 wordt de ondersteuning voor Windows 7 beëindigd. Toen Microsoft 10 jaar geleden met Windows 7 kwam garandeerde ze een productondersteuning van 10 jaar. Die periode is inmiddels verstreken. Er wordt geen technische ondersteuning meer gegeven en er vinden vanuit Windows Update geen software-updates meer plaats.

Wat betekent dit?

Wij raden iedereen af om Windows 7 nog te gebruiken. Doordat er geen updates meer worden uitgevoerd is uw pc gevoeliger voor hacks, virussen, spyware en andere schadelijke software. Daarnaast biedt MicroStar geen volledige support meer bij een niet-ondersteunde Windows versie.

Overstappen naar een recent besturingssysteem

Wij raden u aan om over te stappen naar een recent besturingssysteem zoals Windows 10. Zo werkt MicroStar optimaal en is uw apparaat altijd veilig en up-to-date.

Als u wilt profiteren van de nieuwste hardware, raden we u aan over te stappen naar een nieuwe computer of laptop met Windows 10. Het is niet verstandig om Windows 10  te installeren op een ouder apparaat, omdat sommige apparaten niet compatibel zijn met Windows 7 of omdat er mogelijk minder functionaliteiten beschikbaar zijn.

Wilt u meer weten over de beëindiging van de ondersteuning door Microsoft op Windows 7? Lees het support artikel van Microsoft.

MicroStar Software Support

Heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan? Wij staan direct voor u klaar. De helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

SUPPORT