Alle informatie
over MicroStar
en onze producten

Handleidingen

Zoals u ongetwijfeld bekend is, verandert het lage btw-tarief per 1 januari 2019 van 6 naar 9 procent. Om dit administratief goed te verwerken binnen MicroStar geven wij u hier een overzicht welke stappen u moet uitvoeren om deze overgang te maken.

BTW wijziging per 1-1-2019

Met dit formulier kunt u het controle formulier downloaden voor het basispakket om te controleren of uw administratie in evenwicht is.

controletaak Administratie Basispakket

Met dit formulier kunt u het controle formulier downloaden voor het startpakket om te controleren of uw administratie in evenwicht is.

controletaak Administratie Startpakket

Het handboek van MicroStar kunt u hier als los bestand downloaden. U slaat de download eerst op en kopieert hem dan naar c:\program files\microstar. Als Windows u vraagt een bestaand bestand te overschrijven klikt u op “Ja”. NB: Indien het handboek verschijnt met de tekst “Pagina kan niet worden weergegeven”, handelt u als volgt. Klik in de Windows verkenner rechts op het bestand “handboek.chm”. Onder het tabblad “Algemeen” ziet u dan onderaan het scherm een opmerking dat het bestand mogelijk ik geblokkeerd omdat het afkomstig is van een andere computer. Daarnaast vindt u een knop “Blokkering opheffen”. Als u deze blokkering opheft en vervolgens op “Toepassen” of “Ok” klikt zult u het help-bestand volledig kunnen bekijken!

LET OP: als het handboek op een gedeelde netwerkschijf staat, kunt u de pagina’s i.v.m. beveiligingsoverwegingen niet lezen. U ziet dan lege, witte pagina’s. Het handboek-bestand dient zich dan ook op een lokale schijf te bevinden.

Handboek Microstar

Hier heeft u de mogelijkheid de beschrijving voor het maken van een accountantsrapportage voor het MicroStar pakket te downloaden.

Handleiding Accountantsrapportage

Hier heeft u de mogelijkheid de handleiding voor de import- en export module voor het MicroStar pakket te downloaden.

Handleiding Import- en Export module

Hier heeft u de mogelijkheid het installatieboekje van het MicroStar pakket te downloaden.

installatieboekje Microstar pakket

Hier heeft u de mogelijkheid het introductie cursusboekje van het MicroStar Basispakket te downloaden. Hierin staat de verkorte uitleg van het Basispakket.

Introductiecursus Basispakket

Hier heeft u de mogelijkheid het introductie cursusboekje van het MicroStar Startpakket te downloaden. Hierin staat de verkorte uitleg van het Startpakket.

Introductiecursus Startpakket

Hier heeft u de mogelijkheid om de Auditfile Viewer te downloaden.

Auditfile viewer

Demo’s

Download onze demo

Demo versie

Dealers

Dealers kunnen hier formulieren e.d. downloaden

Dealers

Handleidingen

Bekijk onze handleidingen

Handleidingen

Documentatie

Ga naar de pagina documentatie om hier documenten en informatie te downloaden

Documentatie

Jaarafsluiting

Onze procedure hebben wij als download toegevoegd.

Jaarafsluiting

Lay-out

Hulp nodig bij de lay-out? Bekijk hier onze handige tools

Lay-outs

Prijslijst

U kunt hier onze prijslijsten downloaden

Prijslijst

Tutorials

Bekijk onze tutorials

Tutorials

Updates

Ga naar de pagina met updates

updates