Importmodule

De module Import/Export is noodzakelijk om te communiceren met externe en niet MicroStar programma’s, alsmede voor de uitwisseling met andere, in het automatiseringsproces ingeschakelde, systemen.
Het betreft hier een veelzijdige module met een aantal standaard definities, alsmede de mogelijkheid tot specifieke koppelingen.

Standaard zijn de volgende export formaten:
ASCII-export van:

  • Debiteurenbestand
  • Crediteurenbestand
  • Grootboek
  • Artikelbestand

Van genoemde bestanden kan een uitgebreide rubriekselectie worden gemaakt.

Voorts zijn opgenomen:

  • Import boekingen accountant. Hier is het mogelijk om externe MicroStar boekingen periodiek in te lezen, alsmede de journaalposten van een aantal gangbare loon/salarisprogramma’s. Externe gebruikers kunnen hier de periodieke (correctie) boekingen van de accountant inlezen.
  • Export boekingen accountant. Hier is het voor de accountant mogelijk om periodieke (correctie) boekingen in MicroStar, te exporteren naar externe MicroStar gebruikers. Externe gebruikers kunnen hier de periodieke boekingen exporteren naar de accountant.

In de Import module worden eventuele niet MicroStar bestanden geïmporteerd. Hierbij valt te denken aan door de leverancier aangeleverde artikelbestanden en dergelijke. Ook importgegevens van aangesloten apparatuur (logistiek, kassa, etc.) vindt hier plaats. In de Export module worden bestanden geëxporteerd naar een niet MicroStar-omgeving. (bijvoorbeeld logistieke apparatuur en kassa’s). Voor de import- en export module geldt dat alle gangbare bestanden gekoppeld kunnen worden. Voor meer informatie, vraag naar de afdeling Verkoop.

Verkoopprijs

€ 450,- exclusief BTW en exclusief onderhoud

Terug naar alle modules

Download nu

MicroStar Demo

Ervaar de optimale gebruiksvriendelijkheid van onze boekhoudsoftware nu gratis! Zo kunt u MicroStar thuis of op kantoor op uw gemak uitproberen.

Download demo